Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

zoom


Karate er normal en holdsport, hvopr der trænes sammen med en træner/underviser, der instruerer eleverne i, hvad de skal gøre. Men når man under en corona-epidemi ikke kan netop det, må man være opfindsom, og det har de været i Struer Karate Klub.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. Klubbens instrukltør Jan Spatzek havde oprindeligt lagt videoer ud på klubbens Facebookside fra Shotokan-hovedkvarteret i Japan, så medlemmerne kunne træne derhjemme, men det var ikke helt nok. Derfor har klubben nu digital træning gennem videoopkalds-programmet Zoom. Derinde mødes klubbens medlemmer hver tirsdag og torsdag klokken 18-19. Træningen bliver ledet af Jan Sensei med teknisk bistand fra bestyrelsesmedlemmet Kenni, i klubbens lokaler. Deltagerne har lavet deres egen dojo i kældre, på værelser og i stuer, oplyser klubbens børnetræner Frigg Haldor Thomsen i pressemeddelelsen.

Omklædt i gi klokken lidt i seks, logges der ind på Zoom, når alle er inde på mødet og vel arrangeret bukkes der ind og træningen starter. Alle uanset bæltefarve træner sammen hver for sig, - og interesserede er også velkomne til at træne med. Det er dog ikke al karate der er lige nemt at øve sammen hver for sig, forlyder det, f.eks. kumite/kamp, der fungerer bedst når man har en fysisk modstander. Så også derfor glæder klubbens medlemmer sig til at den fysiske træning kan starte igen på Fabriksvej 30. Karate er mere end kamp, det er også socialt samvær, siger Frigg Haldor Thomsen, der forsikrer, at klubben vender tilbage til normale tilstande så snart det er muligt.

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

S5 Box