Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

4

JKS SOMMERLEJR 2014  

JKS sommerlejeren blev i år holdt på Balle musik- og idrætsefterskole.
Som instruktører for de 170 deltagere havde vi Sensei Jan Spatzek, Sensei Jesper Markvardsen, Sensei Kenta Kai og Sensei Saori Okamoto. Børnene havde også fornøjelsen af træning under Sensei Mick Sandstrøm.
Der var ikke noget, som ikke blev trænet på lejren, og jeg er sikker på at alle kom hjem med en masse nyt i rygsækken. Trods varmen, ømme muskler og gennemblødte gi’er, så jeg frem til alle træningerne og jeg blev bestemt ikke skuffet.

Sensei Michael Lund og Sensei Jean Sørensen, tilbød ekstratræning to af aftenerne. Michael Lund underviste torsdag aften i gulvkamp og clinch, hvor fokus var på de situationer vi ikke arbejder så meget med under normal karatetræning. Fredag aften underviste Jean Sørensen i Bunkai, og undervisningen bestod af forskellige udpluk fra de forskellige Heian Kata’s.
Jeg havde dog ikke mulighed for at deltage i disse ekstratræninger, da der samtidig i den anden hal, var kumite-bruttolandsholdstræning, under Sensei Kurt Rasmussen, hvor vi hovedsageligt fokuserede på afstand, timing og speed. Også kaldet ATS som nu er blevet vores nye mantra.

 

2

Lørdag var der som sædvangligt graduering. I den ene hal, foregik alle kyu-gradueringerne og dan-gradueringerne foregik i den anden hal. Det var nogle meget spændende og vellykkede gradueringer. Der var mange tilskuere til dan-gradueringerne, og stemningen var spændt men god.
På denne lejr fik Anders Senseis klub, Honto, deres første sortbælte, nemlig Jonas Skjøth.

Udover den lærerige og hårde træning, er det sociale også en stor del af sommerlejeren. Bl.a. spillede vi ofte volleyball med Kai Sensei, hvilket var utroligt morsomt. Vi var en stor gruppe, som i pauserne mellem træningerne ofte spillede bordfodbold eller kort, kørte en tur i brugsen efter slik og vi var ikke altid sikre på om mavemusklerne var ømme pga. træning eller latter. Trampolinerne, pomfritgraven og de meget bløde madrasser tog utrolig meget af vores tid den første aften, inden den del af hallen desværre blev afspærret.

 

3    5

Lørdag aften efter gradueringen skulle der grilles og fejres. Kai Sensei rykkede hurtigt ned til alle os unge mennesker da vi havde spist, og vi havde det virkelig morsomt. Vi snakkede, grinede og hørte musik. Det var dog ikke med succes at vi lærte ham at sige ”rød grød med fløde” men vi havde det fantastisk. Da vi på et tidspunkt var trætte af at sidde ned, skulle vi selvfølgelig spille volleyball. Det var måske ikke den mest seriøse volleyballkamp, men nok den sjoveste.

Da vi efter en hård morgentræning med Okamoto Sensei søndag morgen, spiste frokost, begyndte de første så småt at vende hjemad. Vi var kommet til det sørgeligste punkt på programmet, men også det punkt hvor vi kunne kigge tilbage på en dejlig lejr, og blive enige om, at dette nok var den bedste sommerlejr hidtil.
Efter de mange farvelknus, blev der utroligt stille og det virker altid utroligt tomt at komme hjem igen efter at have tilbragt 5 dage sammen med hele JKS-familien.
Tak for super træning, mange grin og smil – jeg glæder mig allerede til næste år!

Oss Simone Jantzen

se billeder her : https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=oa.652279154856196&type=1

 

 

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

S5 Box