Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

3

Torsdag den 22. Maj havde Struer Karateklub fornøjelsen af at kunne tilbyde alle medlemmerne træning under Sensei Saori Okamoto som er verdensmester i kata inden for JKS.

Marc og Simone Senpai’s to børnehold fik til at starte med en times træning med Okamoto Sensei. Der blev gennemgået basisteknikker på en sjov og anderledes måde, og selvom Okamoto næsten kun talte japansk formåede hun at kommunikere fantastisk med børnene. Med smil, grin og tommelfingrene opad nærmede træningen sig slutningen, hvor der blev trænet heian shodan og en hurtig gennemgang af heian nidan nåede vi lige. Okamoto Sensei lærte også noget dansk, og sluttede træningen med at sige til børnene at de havde gjort det ”godt”.

Børnene sagde bagefter at det havde været en rigtig sjov træning, og de skyndte sig at få fat i en sprittus så Sensei Okamoto kunne skrive på deres bælter og gier.
1

Til sidst blev det voksenholdets tur, og da jeg havde fået lokket de fleste af kvinderne fra mit kvindehold med, og hvidesande karate klub var kommet på besøg, endte vi op med at være en kæmpe flok!

Vi startede i en kiba dachi hvor vi på én tælling hurtigt efter hinanden skulle lave age-uke, soto-uke, uchi-uke og gedan-barai med samme arm. Der var mange der fik sved på panden!

Derefter gennemgik vi basisteknikker, med fokus på afsæt.

Efter Okamoto Sensei havde sagt ”En-gang-til” rigtig mange gange, gik vi videre til Jion. Dem som ikke kunne kata’en måtte følge med så godt de kunne, de synes det var svært at følge med, dog sjovt at prøve noget nyt.
4

Den sidste halve time, da det kun var brun og sort, gennemgik vi Junro Nidan – stadig med fokus på afsæt.

Alle gik fra træning den aften med nyt input, inspiration (især fra Okamoto’s rigtig flotte udførelse af de forskellige teknikker) og noget de kunne arbejdere videre på næste træning.  Mange af os højtgraduerede, blev endnu engang mindet på, at man aldrig bliver færdig med at lære!

Mange tak for en lærerig og hyggelig aften!

 

Oss Simone

 

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

S5 Box