Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Lørdag d. 16. maj samledes 45 kæmpere i alle aldre, fra 5 jyske karate klubber oppe i Struer karate klub til stævne. Stævnet var et ”kata og fitness” stævne for kæmpere som ikke er sortbælter.

 

Stævnet var lavet så nybegyndere kunne deltage, for var man endnu ikke så dygtig til karate, så kunne man måske vinde på at være god til fitnessøvelserne. Denne kombination gjorde det til en spændende og underholdene dag for alle kæmpere og tilskuere.

 

Nogle af de lokale forretninger i gågaden havde været med til at donere præmier til vinderene og det bragte stor glæde hos modtagerne.” Vi er altid meget taknemmelige når vi får støtte fra de lokale forretninger til sådanne tiltag” siger formand for Struer Karate Klub Kenn Rasmussen, ”det betyder noget for især børnene at der er en lille ting når man deltager”.

 

Det var første gang at stævnet blev afholdt, og formand og træner Sensei Kenn Rasmussen har da også ambitioner om, at det skal være et fast tilbagevendende tiltag, hvilket de andre klubber har meldt tilbage at det ser de meget frem til.

 

Der var lavet en vandrepokal til den mest vindende klub ved stævnet. Struer Karate klub var så heldige selv at vinde pokalen, men det var ikke uden hård kamp fra de andre deltagende klubber.

 

staevne

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

S5 Box