Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

P1010

                 Fra venstre mod højre,  Theis, Simone, Marc, Jan, Kenn
 

Struer Karate klub har, med stor succes, fået udtaget 4 kæmpere, til EM i Turino, Italien i September. Der er, i alt, udtaget 16 kæmpere, til det danske landshold og ingen andre klubber overgår Struer Karate Klub, i antallet af udtagne kæmpere. De udtagne er, Kenneth Rasmussen (5. Dan), der kæmpede sig til en flot 5. plads i kata (stiløvelser), ved VM i efteråret 2011. Marc Jantzen (1. Dan) og Simone Jantzen (1. Dan), der i det daglige, udgør Struer Karate Klubs populære børneinstruktørteam. Sidste og yngste medlem, fra Struer Karate Klub, er Theis Klausen, alder 12år (2. kyu), der er nykåret danmarksmester i sin alders/vægtklasse. Chefinstruktøren i Struer Karate Klub, Jan Spatzek (7. Dan), drager ligeledes til Italien, hvor der venter ham spændende udfordringer dels, som chefinstruktør for det danske landshold og som dommer under konkurrencen.

Peter Madsen, formand i Struer Karate Klub, udtaler ”Vi er rigtig stolte af alle de udtagne medlemmer og glæder os til, at følge dem i September. Det, at Struer Karate Klub formår, at få 4 kæmpere udtaget, er specielt flot, da klubben jo egentlig er en ”lille” klub, i forhold til nogle af de Københavnske og østjyske klubber, som vi konkurrerer med om pladserne. Det er dejligt, at se, at vore medlemmer er så dygtige, på tværs af aldersgrænser, køn og hold. Det er med til, at understøtte vores budskab om, at karate er for alle, uanset alder, køn, forkundskaber og fysisk form. Det er et stort aktiv for klubben, at vi til daglig har nogle af landets bedste instruktører i Kenn Rasmussen og Jan Spatzek.”

Der venter de 4 kæmpere en rigtig stor oplevelse, når de lander i Italien. De forventes, at møde ca. 480 deltagere fra 20 deltagende nationer. Vi ønsker alle lokale og danske kæmpere held og lykke.

 

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

S5 Box