Nyheder

 Kontakt os: +45 5155 6809 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Fredag den 7. oktober mødte over 20 veloplagte børn op til en hyggelig filmaften i Struer Karate Klub med overnatning til lørdag.
Alle de glade børn fandt hurtigt sovepladser i Dojo'en. Luftmadrasser blev pumpet op, madrasser rullet ud, soveposer og dyner lagt klar. Krammebamser var der selvfølgelig også plads til. Forældre sagde på gensyn og godnat, og smuttede hjemad.

v1 

Varme store karate-familie pizzaer blev hentet og saftevand i alle regnbuens farver blev serveret.

Der bredte sig en ro blandt alle mens pizzaerne forsvandt en efter en, og snakken blandt børnene gik på de film som snart skulle ses, og om der var mundgodt til filmene.

 

Da alle var godt mætte, varmede vi op med  Big Hero 6 og Kung Fu Panda. Slikskålene blev fyldt og sendt rundt, og hjemmebagt kage er der jo altid plads til. Klokken var omkring de 22.00, da de yngste klubmedlemmer under 10 år kom i seng. Aftenen fortsatte med popcorn og gode grin til Politiskolen. Flere af børnene var trætte og faldt i søvn til den sidste Politiskolefilm. Kl 01.30 gik de sidste til ro og der var stille i Dojo'en. Alle fik en god nats søvn.

Lørdag morgen var alle friske og fik pakket deres sovegrej sammen, mens duften af morgenbrød bredte sig i hele klubhuset. Børnene blev, og vi stod tilbage med en god fornemmelse af, at alle havde hygget sig

 

Tak til alle, som havde bagt brød og kage, handlet ind og hentet pizza. Tak til de overnattende forældre og tak til alle de dejlige børn, som støttede op om arrangementet.

v2v6v5

Se flere billeder fra filmaftenen her >> https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10154519930365429&type=3

Vi har hjulpet hundrede af elever med at forbedre deres tekniske niveau, lad os hjælpe dig!

S5 Box